Butlon, de nieuwe manier om eten te bestellen!

blogdet

5 Redenen waarom je eten bij Butlon wilt bestellen.

30 Nov 2019 door Beheerder

5 redenen waarom je eten bij Butlon wilt bestellen


Eten bestellen en thuis laten bezorgen, herkenbaar toch? Waarschijnlijk heb je dat onlangs nog gedaan. Je bent hierin zeker niet alleen, er worden dagelijks duizenden gerechten online besteld en thuis bezorgd. Waarom is het toch zo aantrekkelijk om eten te bestellen en te laten bezorgen? En twijfel je nog om eten online te bestellen? Dan geven we jou graag nog 5 redenen waarom het echt een uitkomst is en waarom je het zeker moet doen.

Het is beter voor je portemonnee!
Ja, we horen je al denken, het is toch juist heel duur om eten te bestellen en te laten bezorgen? Heb je weleens met honger boodschappen gedaan? Voor hoeveel euro had je uiteindelijk op de band liggen? Zeker weten dat dit wel meer dan tien euro was! Als je bij ons een pizza besteld, ben je inclusief bezorgen voor tien euro klaar.

Rekening houden met die vega vriendin
Wanneer je vriendin Astrid opeens besluit dat ze veganistisch is of je vriend Chris kan opeens niet meer tegen gluten dan is het heel gemakkelijk om een ander gerecht voor ze te bestellen. Je staat niet meer uren in de keuken verschillende gerechten te maken, heerlijk toch? Dan hebben we het nog niet eens gehad over de ingrediënten op de verpakkingen in de supermarkt, speur jij ze allemaal af om er zeker van te zijn dat er geen gluten in zitten? Hoppa, ook nog eens tijdswinst!

Je komt die vervelende ex niet tegen
Wanneer je online eten gaat bestellen, scheelt je dat boodschappen doen. Doe je nog steeds boodschappen in dezelfde Appie als je ex? Geen awkward begroetingen meer of plotseling achter de schappen wegduiken omdat je hem of haar spot! En geen vervelende ex maar wel lekker aan het Tinderen? Wil jij die tindermatch voor het eerst in de supermarkt tegenkomen? Dat dachten we al, wij ook niet!

 

Meer tijd voor leuke dingen
Omdat je geen uren in de keuken staat kun je de aandacht bij belangrijkere zaken houden. Bestel je nog eens vooruit, dan weet je helemaal precies waar je aan toe bent. Meer tijd om de tafel te dekken of gewoon gezellig bij te praten met vrienden en familie. Kortom, zeeën van tijd waarin je opeens allemaal leuke dingen kunt doen. Toch nog even dat potje FIFA afmaken of die ultieme playlist op Spotify compleet maken? Het kan allemaal in de tijd die je wint!


0 Opmerkingen