Butlon, de nieuwe manier om eten te bestellen

Eerlijk voor zowel de consument als de ondernemer! Je hebt een lange, drukke werkdag achter de rug. Moet je thuis ook nog eens in de keuken aan de slag. Geen zin om te koken? Lekker eenvoudig een maaltijd op tafel zonder al te veel moeite? Bestel eten online bij Butlon of via de Butlon app en het wordt simpelweg bij je thuis bezorgd.

Het enige dat je hoeft te doen, is te kiezen voor het eten waar je het meeste zin in hebt. Of je nou in Amsterdam of in Enschede woont, eten afhalen en laten bezorgen is met een paar muisklikken geregeld! Butlon is 24/7 beschikbaar voor al je voedsel verlangens en om je te helpen bepalen wat je vandaag toch zal gaan eten. Zoek snel je favoriete gerecht bij jou in de buurt en eet smakelijk!

Wij zijn Butlon

Bij Butlon is online eten bestellen heel eenvoudig. Dit kan vanaf je bureaustoel op de computer of via onze Butlon app waarbij je de bank niet af hoeft te komen. Nadat je je locatie hebt ingevoerd, vindt je direct een overzicht van restaurants bij jou in de buurt. Nadat je een keuze hebt kunnen maken uit al dat lekkere eten, klik je simpelweg op bestellen en het eten wordt voor je klaargemaakt. Het wachten tot we het eten bezorgen, is het lastigste deel van het eten bestellen. Gelukkig heb je zelf tijdens het wachten tijd voor andere dingen en kun je uitkijken naar lekker eten.

Wil je wel online eten bestellen, maar kom je er niet uit met je keuze over wat te eten? Doe op onze wat eten we vandaag pagina meer inspiratie op en vind de maaltijd waar je nu het meeste zin in hebt. Wat ook niet verkeerd is, is dat eten laten bezorgen via Butlon helemaal niet duur hoeft te zijn. De bezorging is in vele gevallen namelijk gewoon gratis, dus je hebt zo goedkoop eten in huis!

Ontbijt bezorgen

Wat eten we vandaag?

Wij snappen het dagelijkse ‘wat eten we vanavond’ dilemma heel goed. Boodschappen moeten gedaan worden, niet iedereen vindt hetzelfde lekker. Hoe fijn zou het dan zijn om die verantwoordelijkheden aan een ander over te laten? Om door een lijst met lekker eten te scrollen totdat je iets hebt gevonden waarvan je kunt zeggen: dat wil ik eten vandaag!

Wij helpen je hier graag bij door je door te sturen naar wat eten we vandaag. Aan de hand van tips en tricks willen we je inspireren, zodat je altijd wat in huis hebt om klaar te maken. Maak een keuze voor de meest lekkere gerechten uit verschillende keukens  dat iedereen lekker vindt. Dan kun je samen genieten van makkelijk eten dat mooi thuisbezorgd wordt.

Ontbijt bezorgen

Misschien denk je niet meteen aan ontbijt bestellen als je denkt aan eten bestellen, maar ook in de ochtend is onze bezorgdienst actief. Voor speciale gelegenheden of gewoon omdat het zondag is en je jezelf wilt verwennen met een lekker ontbijt.

Of wees een gentleman en verras je vriendin eens met een ontbijt op bed;) Met ontbijt aan huis bezorgt, begint je dag in ieder geval goed.

Lunch bestellen

Als je de lunch uit de kantine zat bent, of geen tijd hebt gehad om je boterhammen te smeren, dan kun je gelukkig via Butlon ook je lunch laten bezorgen. Dit geeft je meteen een goed excuus om uit te proberen waar je nou de lekkerste lunch kunt krijgen.

Is het deze keer aan jou om tijdens de vergadering een grote groep monden te vullen? Ook dan kun je eenvoudig een lekkere lunch bestellen via Butlon. Zo overtuig je jouw collega’s er meteen van dat jouw favoriete lunchplek de lekkerste is.

Avondeten laten bezorgen

Het avondeten, de meest uitgebreide maaltijd van de dag, maar misschien ook wel de lastigste. De voorbereiding duurt lang, het koken zelf vaak nog langer. Je wilt gewoon makkelijk avondeten. Wees niet bang, hulp kan binnen een paar klikken onderweg zijn!

We kunnen jouw favoriete maaltijd laten bezorgen, maar dit is ook hét moment om een gerecht te proberen waarvan je zelfs nog nooit gehoord hebt. Doe hiervoor inspiratie op bij wat eten we vandaag en krijg snel lekker avondeten thuisbezorgd.

Snacks bestellen

Je bent al een aantal keer naar de voorraadkast gelopen om te zien of hier tussen je wandelingen in al eten in verschenen is. Op de terugweg ben je zelfs nog een keer langs de koelkast gelopen, maar ook deze blijft leeg.

Hoe fijn is het dan dat Butlon jou de mogelijkheid geeft om snacks te bestellen en deze bij de voordeur af laat leveren. Zo kun jij genieten van een vullende snack zonder je huis hiervoor uit te hoeven gaan. Zo zie je, voor maaltijden aan huis zit je bij Butlon goed!

 

Food near me

Food near me is voor ons een belangrijk principe. Voor het bestellen van eten of eten afhalen is het natuurlijk fijn dat het uit de buurt komt. Bij Butlon staat food near me echter voor meer. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt bij wie jouw eten voor je heeft bereid. Daarom werken wij er continu aan om restaurants zo goed mogelijk weer te geven op ons platform. Food near me wordt daardoor persoonlijker. Het is niet alleen eten bestellen, maar het staat ook voor het steunen van een lokaal restaurant waar je je bekend mee voelt.

Ontdek onze app

Voor eten bestellen hoef je tegenwoordig niet meer te bellen of de computer op te starten. Dat gaat heel eenvoudig via je mobiel, zo ook met onze Butlon app. Je hebt snelle toegang tot ons aanbod en kunt via de app meteen in de gaten houden of je eten bijna bezorgd wordt.

Eten bestellen gaat al heel snel, maar wil je het voor jezelf nog makkelijker maken, maak dan een account aan. Bij de volgende inlog staan je adresgegevens al klaar en voor je het weet, is een makkelijke maaltijd al onderweg!

 

app apple
Verkrijgbaar in de app store
app android
Ontdek het op playstore

Waar kan ik eten bestellen?

Butlon is aan het uitbreiden en we zijn op steeds meer locaties binnen Nederland te vinden. Dit betekent ook dat ons aanbod aan restaurants steeds groter wordt. Mocht jouw favoriete restaurant dus nog geen deel uitmaken van ons aanbod, wees dan niet getreurd.

Houd onze website in de gaten en voor je het weet, kun je via Butlon je favoriete maaltijd in huis halen. In de tussentijd kun je alvast genieten van de ruime keuze aan restaurants die nu al eten bezorgen via Butlon en wie weet vind je een nieuwe lievelingsmaaltijd.

Wij zijn te vinden in de volgende steden

Onze diensten zijn begonnen met het idee eten bezorgen in Amsterdam en Enschede aan te willen bieden. Ons meest ruime aanbod restaurants zit dan ook binnen deze steden. Nu zijn we trots om te melden dat wij met eten bezorgen aan het uitbreiden zijn. Zo kunnen wij iedereen straks voorzien van het lekkerste eten uit hun favoriete restaurants. Dit tegen eerlijke prijzen voor zowel restaurant als consument.

Food delivery Amsterdam

Food delivery Amsterdam was een groot begrip. Een dienst aan kunnen bieden binnen de grootste stad van Nederland. Het was een droom die nu werkelijkheid is geworden.

Onze food delivery in Amsterdam is ook nog niet klaar met groeien. Nieuwe restaurants sluiten zich regelmatig aan, zodat je een ruime keuze hebt aan lekkere gerechten binnen ons platform.

Eten Bestellen Enschede

Onze opstart vanuit het mooie Enschede betekende dat ook eten bezorgen in Enschede deel van onze diensten moest worden. Dat is gelukt! Met ruim 60 aangesloten restaurants binnen Enschede hebben wij hier al een goede aanwezigheid opgebouwd. Onze manier van samenwerken met restaurants geeft ons vertrouwen dat we ook hier nog verder uit kunnen breiden. Dan hoef je je ook niet meer af te vragen: wat eten wij vandaag? Het antwoord is: we kijken wel even op Butlon.

Sluit jouw restaurant aan bij Butlon.nl

Wil je graag deel uitmaken van ons groeiende netwerk en jouw eten ook via Butlon beschikbaar stellen voor bezorgingen? Registreer vandaag nog en profiteer van de samenwerking met ons. Wij zijn er voor de ondernemer, verwacht lage tarieven, laagdrempelig contact en een uitstekende aansluitservice. Waar wacht je nog op?