Butlon voor jou

Ontdek wat Butlon voor jou kan betekenen

Ontdek de talloze mogelijkheden van Butlon. Gemak dient de mens. Butlon is je persoonlijke assistent je eigen online Butler en 24/7 beschikbaar. We willen het onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk maken. Eenvoudig en snel je eigen account aanmaken zonder kosten. Helemaal gratis. 

Met Butlon kun je waar je ook bent 24/7 een afspraak plannen bij jouw favoriete bedrijven.

 

Vergeten die speciale shampoo te kopen bij je kapper? Via Butlon bestel je alle producten rechtstreeks bij je kapper of bij een van de andere aangesloten bedrijven.

 

Honger maar geen zin om te koken? Met Butlon bestel je gemakkelijk eten en bepaal je zelf wanneer en waar het bezorgd moet worden.

 

Hoe makkelijk is het om je geboekte afspraak direct in je eigen agenda te zien? Koppel je agenda met Butlon en je hebt alles onder één dak!

 

 

 

 

Chat met alle leden

Heb je een vraag voor een van de bedrijven waar je een afspraak wil maken of iets wilt bestellen? Stel deze direct via de chat of chat met andere leden.

Registreren

Beheer je eigen contacten

Beheer gemakkelijk je contacten in Butlon. Met deze contacten kun je chatten of uitnodigen wanneer je een afspraak maakt.

Registreren

 Verdien een cadeaubon

Ken je een bedrijf dat nog niet actief is op Butlon? Meld het bedrijf bij ons aan en ontvang een cadeaubon van € 50 van dit bedrijf.

Registreren