Broodjes Express

0 Beoordelingen

Iedere dag. Al 25 jaar.

Wij startten op 16 september 1989 met het bezorgen van kersverse belegde broodjes bij bedrijven. Eerst als 'broodjes per express' maar dat werd al snel 'broodjesexpress'. 

In 1989 boden wij als eerste bedrijf de mogelijkheid om via de fax belegde broodjes te bestellen. Deze service was zo succesvol dat we soms hele straten en complete bedrijfsverzamelgebouwen als klant hadden. Computers waren nog geen gemeengoed. Onze eerste bestellijst was dan ook op een typemachine van tekst voorzien en de tabellen waren met een liniaal gemaakt.

Wij leveren anno 2015 uitsluitend maatwerk. On-line sinds 1996. Alle bestellingen komen tegenwoordig binnen via deze website.

We zijn groot genoeg geworden om flexibel op uw lunchwensen in te kunnen springen en klein genoeg gebleven om de dagverse kwaliteit van de lunchroom op de hoek te leveren. Belegde broodjes voor 5 personen op Schiphol gaat ons net zo makkelijk af als lunch voor 80 man in Amsterdam Sloterdijk (Westpoort 1, 2 en 3) of 1500 vers gemaakte lunchpakketten op zondagmorgen in Arnhem.

Belegde broodjes naar uw eigen specificaties? of dagelijks per persoon met het hele bedrijf belegde broodjes bestellen? Het kan allemaal.

Door de jaren heen perfectioneren van onze werkwijze zijn we in staat geweest om sinds de invoering van de euro zonder noemenswaardige prijsstijgingen te blijven draaien. Extreem duurdere brandstof, gestegen kosten van energie, lonen, huisvesting en grondstoffen en toch zijn we niet duurder geworden.

Met onze belegde broodjes bieden wij bedrijven waar de kroket en frikandel niet heilig zijn, een volwaardig en flexibel alternatief voor het peperdure interne bedrijfsrestaurant, tegen slechts een fractie van de kosten.

Wij produceren JUST IN TIME. Dus niet alleen meer gemak maar vooral ook lekker en vers. Binnen twee uur van productie tot afleveren.

Impressie

-

Beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Waardering :