Butlon, de nieuwe manier om eten te bestellen!

Online eten bestellen in Nijmegen

Eten bereiden is gegarandeerd nog nooit zo makkelijk geweest. Vooral als je niet urenlang in de keuken wilt staan om het dagelijkse avondeten op tafel te zetten.

 

Wij van Butlon nemen deze taak graag van je over. We snappen maar al te goed dat het vermoeiend is om naast het halen van de boodschappen ook nog urenlang te moeten koken. Dan komt nog de vraag, waar heb je überhaupt zin in? Om deze situaties te voorkomen kun je er ook voor kiezen om eten te bestellen via Butlon.com.

Maak nu kennis met Butlon en bestel heerlijke gerechten van uiteenlopende restaurants in Nijmegen. In onze app en op onze website vind je een overzicht van horecapartners die zich bij ons hebben aangesloten. Op basis van jouw locatie kun je filteren welk restaurant in de buurt is of je kunt de beoordelingen van andere mensen bekijken. Maar wees gerust. De restaurants waarmee wij samenwerken komen niet zomaar tussen onze selectie te staan, hiervoor moeten zij aan onze strenge eisen voldoen. Dit geeft jou en ons de zekerheid dat jij een heerlijke verse maaltijd thuisbezorgd krijgt.

Waarom eten bestellen in Nijmegen via Butlon?

  • Altijd bij jou in de buurt, ook in Nijmegen!
  • Bestel je favoriete gerechten online
  • Ruim aanbod aan diverse keukens
  • Steun de lokale horeca
  • 24/7 online beschikbaar

 

 

Food near me


Het ‘food near me’ principe steunt de lokale horeca in Nijmegen en omgeving. Dat houdt in dat je op basis van jouw locatie, een overzicht te zien krijgt van de bij Butlon aangesloten restaurants in jouw omgeving. Dit zorgt ervoor dat jouw eten zo snel mogelijk bij jou op tafel staat. Wij vinden het belangrijk dat jij makkelijk een bestelling kan plaatsen. Je kan daarom een profiel aanmaken, waardoor jouw persoonlijke gegevens bij iedere bestelling automatisch ingevuld worden. Dit bespaart een hoop tijd bij het plaatsen van een toekomstige bestelling.

Wees niet teleurgesteld als jouw lievelingsrestaurant nog niet in onze selectie staat. Wij, van Butlon, zijn er dagelijks mee bezig ons aanbod verder uit te breiden en nieuwe partners te vinden. Houdt dus onze website in de gaten voor de nieuwste updates en wie weet staat jouw favoriet er binnenkort tussen. Geniet van de selectie restaurants in Nijmegen welke via Butlon eten bezorgen en ontdek restaurants welke je misschien nog niet kent.

Nog geen inspiratie voor het avondeten


Wil jij vanavond ook genieten van een overheerlijk gerecht maar heb je simpelweg geen inspiratie? Kijk dan eens tussen het aanbod van Butlon in Nijmegen. Wat denk je van een mix van gerechten van de grill? Of heb je meer zin in een goed gevulde wrap? Liever traditionele kost of durf jij het aan om een nieuw gerecht te proeven? Probeer nu onze online bezorgservice in Nijmegen en overtuig jezelf.

Van pizza, pasta en burgers tot vis en vega(n)gerechten. Bijna elke keuken die je maar kunt bedenken vind je in ons aanbod. Voor iedereen zit er wel een smakelijk gerecht tussen, ook als je voor meerdere mensen eten besteld.

Voor grotere groepen hoef je je ook niet te beperken tot maar één bezorgrestaurant. Kies uit verschillende restaurants die het eten voor jullie klaar maken. De levertijden kun je gemakkelijk op elkaar afstemmen zodat tegelijkertijd gedineerd kan worden. Handig toch voor je volgende feestje.

Waarom online boodschappen?


Kook jij toch liever zelf, maar ontbreken er nog belangrijke ingrediënten voor het gerecht wat je op tafel wil zetten? Of hou jij niet van die lange wachtrijen bij de kassa en de drukte in de winkels? Laat jouw volgende boodschappenlijstje dan aan ons over. Wij zorgen ervoor dat jouw wekelijkse boodschappen thuisbezorgd worden. Bestellen gaat heel eenvoudig via Butlon.com of via de app.

Online boodschappen bestellen brengt vele voordelen met zich mee. Je hebt duidelijk overzicht van de bestelling en de totaalprijs. Profiteer ook van wekelijkse aanbiedingen en kortingen, zo kun je altijd binnen je budget blijven. Wie denkt dat online bestellen duur is heeft het dus flink mis. Bij Butlon profiteer je dubbel, doordat wij ook aan restaurants leveren ontvang jij ook het voordeel van een grootverpakking. Met de voorraad van de grootverpakkingen hoef je minder vaak naar de supermarkt en heb altijd genoeg eten in huis.

Bestel nu online boodschappen via Butlon

Onze service is 24/7 voor jou beschikbaar. Aarzel niet en haal je volgende boodschappen via Butlon.com in huis. Voor 12 uur in de middag besteld, wordt de volgende dag thuis geleverd op het tijdstip dat jij prettig vindt.

 

app apple
Verkrijgbaar in de
app store
app android
Ontdek het op
playstore